Webbdesign & SEO

Genom en väl anpassad hemsida kan ni på oändligt många sätt lyfta och visa på era styrkor och förklara kärnan i er företagsvision och vad ni erbjuder. Vår styrka är att skapa layouten för er hemsida, att se till helheten med både snygg design, funktion och användarvänlighet och på så sätt skapa en funktionell och modern webblösning. För oss är det självklart att er hemsida ska återspegla ert företag och dess värdegrunder och på ett trovärdigt sätt . Vi producerar helt nya hemsidor eller uppdaterar en redan befintlig, så att hemsidan känns relevant och uppdaterad till dagens krav på säkerhet och funktion.

En hemsida kan ofta ses som navet för ett företag när det kommer till digital närvaro och är många gånger första steget för kunder att ta reda på mer information och se över vilka produkter och tjänster som erbjuds. Ännu viktigare är det genom utvecklingen av sociala medier att ha en stabil grund att luta er tillbaka på och som alltid fungerar som en avsändare att hänvisa till.

Fortsätt scrolla ner för att läsa mer.

Underhåll & uppdatering

En webbsida är en levande produkt som behöver underhållning för att fungera optimalt och långsiktigt. Vi tar även hand om er hemsida efter uppbyggnad och leverans. Beroende på hemsidans omfattning skräddarsyr vi ett kostnadsförslag innehållande nödvändiga uppdateringar och underhållsavtal, anpassat helt efter era behov.

SEO

Vi erbjuder även sökmotoroptimering och sökordsanalys för att kunder och nya potentiella målgrupper enklare ska kunna hitta er hemsida via sökmotorer som ex. Google. Genom att optimera er hemsida med olika metoder och tekniker ökar chanserna att hamna högt i sökfälten när kunder är ute efter en specifik produkt eller tjänst. Tillsammans går vi igenom era önskemål om vilka sökord ni finner mest attraktiva för er målgrupp och hur ni helst vill profilera er i företagsdjungeln.