Projektledning & Strategi.

Hur ser era mål och visioner ut? Tycker ni att det är svårt att synas? Hur ni ska synas och på vilket sätt? Vi hjälper er vare sig det handlar om en mer långsiktig plan i att utveckla ert företags position på marknaden eller skapa en tillfällig kampanj för att lyfta en särskild produkt. Vår långa erfarenhet av varumärkesbyggande och konceptutveckling har gett oss både styrkan och verktygen att plocka fram er unika specialitet.

Vårt härliga team med projektledare och grafiska designers är mästare på att kläcka den där perfekta reklamkampanjen och kan hjälpa er att skräddarsy marknadsföringsstrategier utefter era behov och önskemål.

Fortsätt scrolla ner för att läsa mer.

Planering & Marknadsplan

För att lyckas med marknadsföring på lång sikt är marknadsplan ett bra verktyg som sammanställer strategier, mål och syfte för kommande kampanjer samt marknadsföringsaktiviteter. På så sätt skapar ni en överskådlig blick över alla koncept och vilken tidsram som finns för att planera och samordna alla aktiviteter.

Ett perfekt verktyg om man älskar struktur och vill ligga steget före – i många fall flera månader eller år före! Vi hjälper er att komma fram till rätt strategier, med rätt medel och utformar även de olika kampanjerna åt och tillsammans med er.

Självklart finns det många olika sätt att utveckla ett varumärke på. Oavsett om ni är i behov av en liten knuff ut i rampljuset eller behöver en mer långsiktig plan kan vi hjälpa er. Tveka inte att höra av er för ett förutsättningslöst möte. Vi är bra på att lyssna, har massor idéer på lager och bjuder självklart på kaffe!


Event- & festfixare

Är ni festsugna och vill premiera personalen, kunderna eller helt enkelt stärka ert varumärke genom att anordna ett event? Vi projektleder stora som små event, galna upptåg eller mer formella tillställningar. Med oss som partner får ni en kontakt som styr upp alla delar från inbjudningar, catering och lokal till dekoration och underhållning.

Med vår grafiska avdelning och egna produktion kan vi erbjuda ett helhetskoncept. Vi skapar ett grafiskt manér för tillställningen och tar fram produkter som genomsyrar hela eventet. Med oss som hjälp kan ni luta er tillbaka, se till att glänsa och känna er som gäst på er egen fest!