Grafisk formgivning.

Ett starkt visuellt formspråk är viktigt för att skapa ett starkt varumärke. Vårt kreativa gäng som skapar på vår grafiska avdelning är grymma på design som verkligen sticker ut och väcker uppmärksamhet. Genom att kombinera bildspråk, färg och form med slagkraftig copy, hjälper vi er att nå ut med rätt budskap på rätt plats. Vi formger all slags visuell kommunikation för att lyfta ert företag och inget projekt är varken för litet eller för stort. För oss är det oerhört viktigt att se och förstå ert varumärke i alla jobb vi gör, därför är idégenerering och research alltid en väsentlig del av vårt arbete för att säkerställa att era värdegrunder återspeglas i det visuella uttrycket.

Fortsätt scrolla ner för att läsa mer.

Grafisk Identitet

Grunden i all kommunikation och varumärkesuppbyggnad är att först se till att ha en starkt varumärkesnamn och en logotyp som alla kan förknippa med just ert företag. Även om ni är rookies på marknaden eller önskar göra om ett redan befintligt varumärke, så formger vi och skapar er grafiska identitet. Behöver ni en logotyp, ett helt grafiskt manér eller en mer utvecklad manual för hur varumärket ska användas? Vi löser det.

Grafisk Produktion

Vi formger dagligen layouter och skapar original till både digitala plattformar och för tryck. Oavsett om ni vill ha en annons till sociala medier eller som ska tryckas i den lokala tidningen. Om ni behöver en informationsfolder, designa en förpackning, skapa en liten eller stor kampanj, visitkort, bildekor eller profilprodukter. Vi kan det mesta.

Copy

Att skapa text som verkligen talar och har det där lilla extra är en konst. All text på produkter, i annonser, på kampanjer eller på hemsidor är noga genomarbetat för att reflektera tjänsten eller produkten på bästa sätt. Att sätta enkla ord på något komplicerat eller att genom starka budskap träffa precis rätt är något vi jobbar med dagligen och något vi sällan lyfter att vi är grymt bra på. Vi visar gärna exempel på hur vi hjälpt andra och ger vår vision om vad som hade passat för er.