Fotografering & redigering.

Vi erbjuder fotografering ur nya perspektiv som får ert visuella språk att poppa. Behöver ni nya kampanjbilder, uppdaterar era personalbilder eller bara ta det spektakulära fotot till väggen i fikarummet, det fixar vi. Vi har även breda kunskaper inom bildredigering och bildkomposition, vilket är en perfekt kombination när det kommer till att skapa produkter som kräver hög kvalitet på bildspråket. Låt oss inspirera dig!

Med en portabel studio kan vi enkelt bemöta era behov vid fotografering samt erbjuda olika tjänster. Allt ifrån att fotografera produkter och livsmedel till mingelbilder på event och dokumentation. Vi fotograferar och levererar bilder till alla slags ändamål, oavsett om det är människor eller miljöer som ska vara i fokus.

Fortsätt scrolla ner för att läsa mer.

Miljö & Personal

Behöver ni nya personalbilder att hänga på kontoret eller ska ni skapa en kampanj med en viss utomhusmiljö? Vi fotar personporträtt, personalbilder samt olika miljöer för alla tillfällen. Önskar ni ha er egen lokal som bakgrund åker vi gärna ut till er och fotograferar. Är det istället en enkel studiobild med svart eller vid bakgrund bjuder vi in till vårt kontor eller bär med vår portabla studio till vald plats.

Produkt & Livsmedel

Har ni inte egna bilder på era produkter eller livsmedel hjälper vi er gärna att fota och styla dem. Vi anpassar miljö och bakgrund efter önskemål och fotar dem för att passa till rätt ändamål. Kanske ska de användas till en ny trycksak, en foliering eller annons? Vi hjälper er gärna att spåna på idéer, ger förslag på upplägg och hur vi tänker kring fotograferingen.

Mingel & Event

Ska ni ha ett event, konferens, inspirationsmöte eller personalfest kan ni boka in oss som mingelfotograf och att dokumentera tillställningen. Vill ni lyfta välkomnandet lite extra ordnar vi med en fotovägg efter önskad layout och tar entrébilder. Vi minglar runt och fotar möten, dokumenterar föreläsningar, middagen, underhållningen och fångar ert speciella ögonblick.

För att lägga den sista touchen på bilderna redigerar vi dem alltid för att skapa rätt känsla. Vi retuscherar, redigerar och skapa nya bildkompositioner för att nå precis det resultat både ni och vi önskar!