Reklambyrå.

I en djungel av varumärken kan det vara svårt att synas och höras. Vi hjälper dig, vare sig du vill bygga upp ditt varumärke från grunden eller ge det en uppfräschning. Innovativ och träffsäker grafisk design är vår specialitet!

Scrolla ner för att läsa mer om våra tjänster.

Projektledning & Strategi

Hur ser era mål och visioner ut? Tycker ni att det är svårt att synas? Hur ni ska synas och på vilket sätt? Vi hjälper er vare sig det handlar om en mer långsiktig plan i att utveckla ert företags position på marknaden eller skapa en tillfällig kampanj för att lyfta en särskild produkt. Vår långa erfarenhet av varumärkesbyggande och konceptutveckling har gett oss både styrkan och verktygen att plocka fram er unika specialitet.

Grafisk formgivning

Ett starkt visuellt formspråk är viktigt för att skapa ett starkt varumärke. Vårt kreativa gäng som skapar på vår grafiska avdelning är grymma på design som verkligen sticker ut och väcker uppmärksamhet. Genom att kombinera bildspråk, färg och form med slagkraftig copy, hjälper vi er att nå ut med rätt budskap på rätt plats. Vi formger all slags visuell kommunikation för att lyfta ert företag och inget projekt är varken för litet eller för stort.

För oss är det oerhört viktigt att se och förstå ert varumärke i alla jobb vi gör, därför är idégenerering och research alltid en väsentlig del av vårt arbete för att säkerställa att era värdegrunder återspeglas i det visuella uttrycket.

Sociala medier

Att sociala medier är betydelsefullt för lyckade affärer är ingen nyhet. Med hjälp av digitala kampanjer som florera på det mest välkända plattformarna kan ni enkelt nå ut till både nya och trogna kunder. Vi kan hjälpa er att komma igång med kampanjerna och hitta rätt känsla för era konton. Allt ifrån en plan för närvaro på sociala medier till innehåll i form av rätt text och bild – allt noga anpassat till er önskade målgrupp. Vi hjälper även till att sköta uppdateringarna för att hålla ert konto så aktivt som möjligt.

Webbdesign

Genom en väl anpassad hemsida kan ni på oändligt många sätt lyfta och visa på era styrkor och förklara kärnan i er företagsvision och vad ni erbjuder. Vår styrka är att skapa layouten för er hemsida, att se till helheten med både snygg design, funktion och användarvänlighet och på så sätt skapa en funktionell och modern webblösning. För oss är det självklart att er hemsida ska återspegla ert företag och dess värdegrunder och på ett trovärdigt sätt . Vi producerar helt nya hemsidor eller uppdaterar en redan befintlig, så att hemsidan känns relevant och uppdaterad till dagens krav på säkerhet och funktion.

Fotografering & redigering

Vi erbjuder fotografering ur nya perspektiv som får ert visuella språk att poppa. Vi fotar nya kampanjbilden, uppdaterar era personalbilder eller tar det spektakulära fotot till väggen i fikarummet. Vi har även breda kunskaper inom bildredigering och bildkomposition, vilket är en perfekt kombination när det kommer till att skapa produkter som kräver hög kvalitet på bildspråket. Låt oss inspirera dig!

25 årskampanj

Grafisk design, profilering & event

För att lyfta att Bildväxlarna fyllde 25 år skapade vi en jubileumskampanj. Vi ville att det grafiska uttrycket skulle återspegla företagets egen profil med ledord som stil och exklusivitet. I uppdraget skapade vi ett helhetskoncept med bland annat trycksaker, webb och fordonsdekor. Som ett avslut för kampanjen, höll vi i ett födelsedagskalas med en somrig version av manéret.

ICA Maxi Växjö

Grafisk design, foto, trycksaker, skyltar

Uppdraget från ICA Maxi Växjö bestod av att ta fram en tilltalande och snygg folder till delikatessavdelningen med fokus på deras produkter. Ett nytt rustikt och fräscht manér med inslag av fest togs fram. Vi stylade och fotograferade produkterna som sedan sattes ihop till en färdig folder. Uppdraget resulterade vidare i skyltar och övrig dekor för delikatessavdelningen.

Banan

Grafisk design, skyltlösning, montage

Spelhallen Banan gav oss uppdraget att skapa ett grafiskt uttryck som lockar till sig fler besökare och som tilltalar både unga och vuxna. Logotypen och designen skulle återspegla de aktiviteter som erbjuds samtidigt som den ger en lekfull och ungdomlig känsla. Här profilerade vi hela entrén och övriga byggnaden som gav aktivitetshallen ett rejält lyft.

Redig mat

Grafisk design, foto, trycksaker, skyltar

Utifrån värdeorden lokalt och närproducerat, skapade vi tillsammans med ICA Maxi Sydost och LRF en grafisk identitet för varumärket Redig Mat från Trakten. Ett helhetskoncept för att lyfta kärleken till lokalt producerad mat. Projektet har resulterat i olika kampanjer, webb, kreativ butiksexponering och reklamfilm. Varumärket är ett löpande projekt som vi hela tiden fortsätter att utveckla.

Epiroc

Projektledning, grafisk design, event

Vi fick uppdraget att projektleda och utforma ett event samt en marknadsföringskampanj inför öppet hus på Epiroc. Vi utformade ett grafiskt uttryck för eventet med fokus på framtid och innovation, som vi sedan applicerade på bland annat annonser, trycksaker och olika skyltlösningar.

Peppes Kök

Grafisk design, foto, trycksaker, skyltar

En kryddstark och trendig grafisk profil med koppling till matglädje blev grunden för en webbsida, fordonsprofilering och etiketter.

Nöbble gård

Grafisk design, skyltlösning, montage

Vi ramade in Nöbble Gård i ett genuint och jordnära formspråk med stark igenkänning. Det visuella uttrycket genomsyrar hela varumärket i form av förpackningar, trycksaker och andra produkter.

Svenssons Motor

Grafisk design, trycksaker, app-logo

Ett löpande projekt bestående av olika produkter och digitala tjänster. Formspråket har utformats med ett kraftfullt och robust uttryck för att andas den hållbarhet och kvalité som Svenssons Motor står för.